Votacions 3r concurs de dibuix canicaldes: demà dissabte 21feb últim dia!

CONCURS CANICALDES 14-15

Tenim la clínica guarnida amb els dibuixos més bonics que ens han fet els nens i nenes de Caldes de Malavella! N’hi ha 28 de seleccionats, i entre aquests 28 el jurat popular (és a dir, VOSALTRES) escollirà el dibuix guanyador del cartell d’aquest any, així com el millor dibuix de cada categoria (vermell, verd i blau). Animeu-vos tots i totes a venir a votar!!

La votació dels dibuixos es prorroga fins el dissabte 21 de febrer. (Els dibuixos estan exposats a Uetus Veterinaris, c/sta. maria, 24 – Caldes de Malavella)

Recordeu que el premi és molt llaminer…els guanyadors de cada categoria (verd, vermell i blau) guanyaran un premi patrocinat íntegrament pel ZOO de Barcelona: una quota familiar del Zoo Club , que els permetrà visitar el Zoo gratuïtament durant 12 mesos amb els seus pares i germans menors d’edat, i la resta d’avantatges del Club (http://www.zoobarcelona.cat/ca/zoo-club/que-es/). El cost d’una quota familiar del Zoo Club té un cost de 87,90 € més 23,45 € de quota d’inscripció. Des d’aquí un agraïment a l’empresa patrocinadora per fer oferir-nos aquest premi!

Feu extensiu aquest correu a tots els nens i nenes que han participat per tal que cap dibuix es quedi sense el seu vot!

Moltes gràcies!!

LogoZoo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s