CANICRÒS

CANICRÒS + MARXA POPULAR:

Aquest ja serà el tercer any que el Canicaldes compta amb un Canicròs. Animats pels comentaris dels corredors, repetim amb moltes ganes! És una cursa orientada a aquells qui els hi agrada gaudir de l’afició de córrer acompanyats d’un bon amic de quatre potes.

Cartell CANICROSS 2016_web

Tindrà dues particularitats:

  • Cursa Benèfica: 1€ de la inscripció destinat a la Protectora VIDA NUEVA  smg de Caldes de Malavella.
  • Modalitats:  es podrà fer caminant o corrent, amb gos o sense

Inscripcions: El preu  (12€ anticipada /15€ a partir del 4 de març) inclou assegurança, detall, dorsal i accés als avituallaments.
Les inscripcions es faran via web del 15 de febrer al 6 de març (properament link disponible).

El recorregut serà d’uns 8km i gaudireu d’un itinerari molt bonic que recorre el bosc de la Riera de Santa Maria. Veureu un paisatge i un entorn privilegiat!!

L’horari previst és el següent:

  • 8.00 – rebuda dels corredors / entrega dorsals
  • 8.05 – inici control veterinari
  • 8.45 – explicacio detalls cursa
  • 9.00 – sortida

Aquí podeu llegir el reglament.

Clica aquí per inscriure’t (del 15 de febrer al 4 de març):

Captura de pantalla 2014-03-03 a la(s) 10.00.31

 

QUÈ ÉS UN CANICRÒS…

El Canicròs es una disciplina que s’està consolidant a les nostres terres, i amb una llarga tradició a Europa. Consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura amb un cinturó i una línia de tir que va fins a l’arnés del gos. Habitualment es practica sobre terra, tot i que de forma ocasional es pot practicar sobre neu.

La combinació home-gos fa especialment atractiva aquesta pràctica esportiva. Gaudir de la natura en companyia d’un bon amic i descobrir una afició comú amb ell, la passió per córrer, aporten un valor afegit als aficionats del món de les curses de muntanya, i a la vegada amics dels animals.

Per practicar-ho només necessites un arnés especial de tir per al gos (no són vàlids els arnesos de passeig), una línia de tir amb amortiguador i un cinturó de canicross que serà ample per protegir l’esquena del corredor de les estrebades del gos.